Ірина Луценко подасть позов проти Гриценка / фото УНИАН

Народний депутат, дружина генерального прокурора Ірина Луценко заявила, що готує судовий позов проти колишнього міністра оборони, кандидата в президента України Анатолія Гриценка.

"Від імені всіх матерів наших захисників Вітчизни подам на Гриценка до суду. І всі гроші віддам на потреби Армії. Хоч так примушу цього брехуна допомогти Збройним Силам України", - заявила вона у Facebook.

Так вона відреагувала на заяви Гриценка про те, що її чоловік Юрій Луценко та інші високопоставлені політики приховували своїх синів від служби в АТО.

Відео дня

За її словами, її син – Олександр Луценко - в 2014 добровольцем брав участь в бойових діях на Донбасі, він служив солдатом в 55-й бригаді.

Читайте такожГриценко відмовився вибачатися перед "патологічно брехливим" Луценком: поваги до нього давно немає

Луценко наголосила, що Гриценко на посту міністра оборони "знищив систему військового харчування" та не зміг забезпечити солдатів необхідним спорядженням.

"Каску, бронік і намети ми купляли самі…Харчі привозили ми та інші мами волонтери…Колеса на тягачі гармат купляли самі... Нічне бачення для солдат охорони артилерії купляли самі", - зауважила нардеп.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 30 січня, генеральний прокурор Юрій Луценко написав на своїй сторінці у Facebook, що дає Гриценку 24 години на вибачення за слова про його сина.

Луценко додав, що його син "пішов у 2014 на фронт добровольцем і служив солдатом 2 гармати 1 вогневого взводу 2 батареї 1 гаубичного дивізіону 55 Запорізької бригади".