Зліва від Єпіфанія стоїть "Нарік", а ліворуч від нього його "права рука" - "авторитет" на прізвисько "Еміль" / facebook Юрій Бутусов

Завдяки процедурі отримання томосу країна дізналася про існування найбільш закритого бізнесмена Дніпра, кримінального авторитета Олександра Петровського "Наріка".

Сьогодні цей чоловік з лихих 90-х за допомогою мирської і церковної влади намагається змусити всіх забути про його минуле, йдеться у статті "Нового времени".

Читайте такожКримінальний авторитет, кумир порохоботів та "меценат" Нарік отримав нагородний пістолет від Полторака у 2017-му році

Відео дня

У січні 2019-го Петровського спостигла справжня, хоч і погана, медійна слава: теле- і фотокамери зафіксували його серед учасників історичної події — отримання томосу про автокефалію Православної церкви України (ПЦУ) у церкві Святого Георгія в Стамбулі.

Так людина, колись названа Луценком "Нариком", опинилася в компанії з Петром Порошенком та всієї верхівкою вітчизняної влади.

"Недоброзичливці глави держави тоді розкрикували Порошенка — мовляв, узяв із собою в Стамбул кримінального авторитета. Але пізніше виявилося, що Петровський був гостем з боку Української православної церкви Київського патріархату, яку давно підтримував", - дізналися журналісти НВ.

Повний текст матеріалу читайте у свіжому випуску журналу "Новое время страны"

Як повідомляв УНІАН, Олександра Петровського помітили під час молебню в храмі Різдва Пресвятої Богородиці Православної церкви України у Дніпрі біля президента Петра Порошенка.

Після публікації фото в соцмережах піднялася хвиля публікацій на захист Петровського. Зокрема, "порохоботи" почали завзято виправдовувати "Наріка" тим, що він є одним з найбільших меценатів української церкви, і взагалі вкладає гроші в Україну, тому його попередні "гріхи" нібито можна "списати".