Зліва від Епіфанія стоїть "Нарік", а ліворуч від нього його "права рука" - "авторитет" на прізвисько "Еміль" / facebook Юрій Бутусов

Під час молебню в храмі Різдва Пресвятої Богородиці Православної церкви України у Дніпрі біля президента Петра Порошенка помітили лідера організованого злочинного угруповання Олександра Петровського.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст, головний редактор видання "Цензор.Нет" Юрій Бутусов.

"Перший спільний молебень митрополита Епіфанія і президента Порошенка відбувся у Дніпрі. На жаль, генеральний прокурор Юрій Луценко не зміг взяти участь у поїздці, інакше б він упізнав чоловіка зліва від митрополита, який пробрався так близько, ніби він один з головних учасників цієї найважливішої події", - пише журналіст.

Відео дня

Читайте такожЕпіфаній розповів про статус голови УПЦ МП Онуфрія після Об'єднання єднавчого собору

Петровський, відомий у певних колах під ім'ям «Нарік», проходив за матеріалами МВС як лідер організованого злочинного угруповання, нагадав Бутусов. Пік активності цієї ОЗГ припадав на період 2000-2004 років. У 2005 році він залишив територію України, ряд членів його угруповання були затримані, а сама група була фактично розгромлена.

"Так, поряд з Порошенком і Єпіфанієм на фотографії, за даними нинішнього генерального прокурора той самий "лідер організованого злочинного угрупування" - Олександр Петровський. А ліворуч від Петровського в темних окулярах - "авторитет" на прізвисько "Еміль", його права рука. До речі, мама Олександра Петровського, Оксана Петровська, колишня директорка ряду фірм, створених її сином, в 2016-му році стала директором Дніпровського академічного українського музично-драматичного театру імені Шевченка, і ось вчора театр був удостоєний президентом України статусу "національного", - розповів журналіст.

Як повідомляв УНІАН, 16 грудня у Києві затримали чергового "злодія в законі" на прізвисько "Темо Сухумський" з Грузії.