Cтало відомо ім'я судді у справі проти Супрун / УНІАН

У справі за позовом народного депутата Ігоря Мосійчука проти в.о. Міністра охорони Уляни Супрун призначили нового суддю – ним буде Тетяна Скочок.

Про це у Facebook повідомив суддя Окружного адмінсуду Києва Богдан Санін.

Читайте такожГройсман пояснив, чому Супрун досі виконуюча обов'язки міністра

Відео дня

«Як і очікувалось, сьогодні було визначено нового суддю по «Справі Супрун» (№640/463/19 за позовом народного депутата І. Мосійчука до в.о. Міністра охорони здоров’я України У. Супрун). Наразі справу розподілено на суддю Т. Скочок», - зазначив він.

При тому, Санін повідомив, що Мосійчук подав ще один позов проти Супрун, а також позов проти прем’єр-міністра.

Крім того, ще один позов проти Супрун подав нардеп-«радикал» Олексій Ленський.

«- до ОАСК надійшов позов від І. Мосійчука в якому Відповідачем визначено Прем’єр-міністра України, в.о. Міністра охорони здоров’я України У. Супрун вказана як третя особа (справа №640/1748/19);

- до ОАСК надійшов позов від І. Мосійчука в якому Відповідачем визначено в.о. Міністра охорони здоров’я України У. Супрун (справа №640/1766/19);

- до ОАСК надійшов позов від О. Ленського, в якому Відповідачем визначено в.о. Міністра охорони здоров’я України У. Супрун (справа №640/2709/19)», - вказав суддя.

Раніше Суд задовольнив самовідвід судді Сергія Каракашяна, який розглядав "справу Супрун".

Як повідомляв УНІАН, 5 лютого Окружний адмінсуд Києва частково задовольнив позов народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука та заборонив Супрун здійснювати повноваження виконуючого обов'язків міністра.

Водночас суд не заборонив їй здійснювати повноваження, які були делеговані як заступнику міністра. 5 лютого міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко від імені уряду подав клопотання про скасування заходів забезпечення позову у справі щодо Супрун.

14 лютого Окружний адмінсуд Києва скасував рішення про відсторонення Супрун.