Нове обвинувачення налічує 400 сторінок / УНІАН

Заступник генерального прокурора України - керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький наголошує, що йому потрібен час на погодження нового обвинувачення у справі, в якій фігурує міський голова Одеси Геннадій Труханов.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час засідання Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції.

Читайте такожМер Одеси Труханов відмовився в суді відповідати на питання звинувачення у справі про купівлю будівлі заводу «Краян»

Відео дня

"Справа Труханова дійсно дуже швидко слухається. Надзвичайно швидко. Просто блискавично. Але прокурори не встигають за такою швидкістю суду. Оскільки виникла необхідність про зміну обвинувачення, і я як керівник САП повинен її погодити. Я буду її погоджувати рівно стільки, скільки мені треба часу, щоб вивчити нове обвинувачення", - зазначив Холодницький.

Він повідомив, що нове обвинувачення налічує 400 сторінок.

"Публічні заяви сторони захисту, що "ми йдемо пікетувати САП і заносити заяву, щоб пришвидшувати", залишаються публічними заявами. Мені треба приділити нормальну, належну увагу, щоб вивчити, прочитати. І я думаю, найближчим часом, після мого виходу з найближчої відпустки ми обов'язково погодимо цю зміну обвинувачення", - підкреслив керівник САП.

Холодницький висловив думку, що ця справа має бути розглянута Антикорупційним судом.