Зазначена ТСК була створена у червні 2018 року / фото УНІАН

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в Збройних Силах України та підриву обороноздатності держави у період з 2004 по 2017 роки планує 28 травня підбити підсумки своєї діяльності та підготувати звіт.

Про це повідомили у прес-службі партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

«ТСК планує 28 травня підбити підсумки своєї діяльності та підготувати звіт…», - заявив голова зазначеної ТСК, народний депутат із фракції «БПП» Іван Вінник.

Відео дня

Читайте такожРадник Зеленського запропонував уряду допомогу у перевірці витрат "Укроборонпрому"

«Ми плануємо підбивати підсумки нашої роботи, і я запропоную до затвердження кінцевий звіт. Ми проситимемо потім голову Верховної Ради поставити це питання до розгляду, щоб парламент визначився, затверджувати нашу роботу чи ні», – додав Вінник.

Як повідомляв УНІАН, Тимчасова слідча комісія ВР для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадань у ЗСУ та підриву обороноздатності держави у період з 2004 по 2017 роки була створена у червні 2018 року.

28 лютого 2019 року Верховна Рада надала цій ТСК повноваження розслідувати оприлюднену журналістами інформацію щодо зловживань у держконцерні «Укроборонпром».