Богдан повідомив, що Зеленський призначить на посаду голови АП людину з найближчого оточення / фото УНІАН

Президент Володимир Зеленський призначить на посаду голови Адміністрації президента людину з найближчого оточення, якій він довіряє.

Як передає кореспондент УНІАН, про це радник Зеленського з юридичних питань Андрій Богдан повідомив журналістам після завершення консультацій президента з лідерами фракцій та груп парламенту щодо дострокового розпуску Верховної Ради.

Читайте такожУ Зеленського вже вимальовується картина щодо кандидатів на основні посади – адвокат Богдан

Відео дня

На питання, хто претендує на посаду голови президентської адміністрації, він відповів: «Володимир Зеленський вважає, що на таку посаду має бути призначена людина з найближчого оточення, якій він довіряє».

Богдан зауважив, що на сьогодні не може повідомити, кого Зеленський призначить на пост глави своєї адміністрації.

На запитання, чи збирається він очолити Адміністрацію, Богдан відповів, що рішення щодо цього поки що не ухвалене. Він додав, що наразі у команді Зеленського він виконує роль радника.

Раніше Андрій Богдан заявляв, що хотів би попрацювати спікером українського парламенту або генеральним прокурором. 

Нагадаємо, 20 травня у Верховній Раді відбулась церемонія інавгурації обраного президента України Володимира Зеленського. 

Зеленський склав присягу президента України і офіційно очолив державу. Одразу після цього він оголосив про розпуск Верховної Ради.