Польща очікує, що Україна продовжить курс на зміцнення відносин з ЄС і НАТО / фото УНІАН

У Польщі сподіваються, що нова влада в Україні після виборів до Верховної Ради продовжить курс на зміцнення відносин з Європейським Союзом та НАТО.

Про це йдеться у повідомленні на сайті польського МЗС щодо парламентських виборів в Україні.

"Польща вітає мирне проведення дострокових парламентських виборів в Україні 21 липня, на яких, по суті, були дотримані міжнародні виборчі стандарти. Водночас ми відзначаємо попередні висновки місії Бюро демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ", - йдеться у заяві.

Відео дня

Читайте такожВступ до ЄС готові підтримати 68% українців, до НАТО - 51% - опитування

"Ми сподіваємося, що вибори приведуть до створення стабільної більшості у Верховній Раді та формування нового уряду, який разом з президентом Володимиром Зеленським прискорить процес необхідних реформ і продовжить курс на зміцнення відносин України з ЄС та НАТО", - наголошують польські дипломати.

"Польща продовжує підтримувати європейські та євроатлантичні прагнення України та зусилля з модернізації, а також незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни у зв'язку з російськими агресивними діями", - заявили польські дипломати.

Також у заяві сказано, що Польща сподівається на розвиток конструктивних відносин з новою владою України.

Як повідомляв УНІАН, на початку червня президент України Володимир Зеленський наголосив, що набуття повноправного членства в ЄС та НАТО залишається незмінним зовнішньополітичним пріоритетом для нашої держави.