Раніше Іванчук пообіцяв Зеленському допомогти з ремонтом доріг у Івано-Франківській області / фото nfront.org.ua

Нардеп від «Народного фронту» Андрій Іванчук передумав давати 175 мільйонів гривень на будівництво доріг у Івано-Франківській області. У відповідь президент України Володимир Зеленський нагадав йому, що той пообіцяв допомогти.

Відповідний коментар Зеленський залишив на офіційній сторінці Іванчука у Facebook.

Розмова Зеленського з Іванчуком відбулася сьогодні на представленні нового голови Івано-Франківської облдержадміністрації. Президент України розповів, що в низці містечок немає доріг з 90-х років, на які потрібно близько 175 мільйонів гривень. Після цього президент звернувся до нардепа з Коломиї Іванчука з питанням, чи є у нього ці гроші.

Відео дня

«175 мільйонів - можете допомогти? Просто таке чоловіче питання», - сказав президент.

Читайте такожЗеленський: Через півтора року в Івано-Франківську має бути сучасний міжнародний аеропорт

У відповідь Іванчук почав розповідати про проблеми у 88-му окрузі, де його переобрали до парламенту вже нового скликання. Врешті-решт після короткого діалогу Іванчук погодився.

«Я інший округ представляю, але я допоможу», - сказав Іванчук.

Ввечері на своїй офіційній сторінці у Facebook Іванчук зазначив, що, на його думку, Зеленський просив не 175 мільйонів гривень, а "досвід і допомогу" нардепу від «Слуги народу», який переміг на окрузі.

«Щодо прохання президента України про допомогу відремонтувати дорогу у Космачі, то, думаю, глава держави мав на увазі використати мій досвід і допомогти переможцю від "Слуги народу" на сусідньому виборчому окрузі правильно оформити документи, зробити проект і, відповідно, технічну документацію, щоб вирішити проблеми цього округу», - написав він, додавши, що підтримує ініціативу Зеленського залучати український бізнес до вирішення інфраструктурних проблем.

Але на допис Іванчука відповів Зеленський, який спростував міркування нардепа.

«Ні, пан Іванчук, ви пообіцяли, тому фінансуйте», - написав президент.

Також пост Іванчука прокоментував і керівник Офісу президента Андрій Богдан.

«Ні. Президент вірить що Ви (звернення до Іванчука – УНІАН) профінансуєте ці роботи!», - написав він.

скріншот