Аваков хочет отставки Кихтенко / Фото УНИАН

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков має намір на найближчому засіданні уряду внести пропозицію про звільнення керівника Донецької військово-цивільної адміністрації Олександра Кіхтенка, який заявив про необхідність відновлювати економічні зв'язки з окупованими територіями.

Про це Аваков повідомив на своїй сторінці в у Facebook.

"Губернатор Донецької області Кіхтенко в інтерв'ю ДТ - закликав відновлювати економічні зв'язки з окупованими територіями... Я закликаю розірвати зв'язки Кіхтенка з державною службою... На найближчому Кабміні обов'язково внесу пропозицію звільнити з посади голову Донецької ОДА", - написав Аваков.

Відео дня

Читайте такожКіхтенко оприлюднив розпорядження про заборону продажу військовим алкоголю на Донеччині

За його словами, "ратувати за підтримку окупаційного режиму, коли весь світ вводить санкції?! Фінансувати режим терористів "економічними зв'язками"? Це позиція - вибираю слово пом'якше... колаборанта!".

Як повідомлялося, Кіхтенко в інтерв'ю ZN.UA заявив, зокрема, що «найскладніше - переконати громадськість і керівництво країни в тому, що необхідно відновлювати економічні зв'язки з окупованими територіями».

«Я виходжу з власного розуміння того, що повинні працювати шахти, заводи, всі підприємства регіону. Щоб люди могли зберегти своє робоче місце, отримувати заробітну плату і забезпечувати свої сім'ї», - сказав Кіхтенко.

Губернатор Донецької області Кіхтенко в інтерв'ю ДТ - закликав відновлювати економічні зв'язки з окупованими тер...

Posted by Arsen Avakov on 11 квітня 2015 р.