За словами президента, ВР цього скликання увійде в історію / фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що Верховна Рада ІХ скликання або втілить усе, що не змогли зробити за попередні 28 років, або проіснує один рік.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час виступу у Верховній Раді з позачерговим посланням про внутрішнє та зовнішнє становище України.

Читайте такожЗеленський про 100 днів свого президентства: тиха прогулянка в сутінках з виключеними фарами та на першій швидкості

Відео дня

За словами президента, ВР цього скликання увійде в історію. «Питання одне: як саме? Ви маєте усі шанси потрапити до підручників як парламент, який зробив неймовірне, який втілив усе, що не змогли зробити попередні 28 років. Як парламент, де не було бійок, я вас дуже прошу, прогулів, я вас дуже прошу, кнокподавства. Вся країна дуже просить. А тільки конструктив та щоденна кропітка робота на благо українського народу», - заявив він.

В іншому разі Зеленський пообіцяв, що Верховна Рада ІХ скликання проіснує один рік. «Або ви увійдете в історію як парламент, який проіснував найменше - один рік. Фактично, це ваш, наш випробувальний термін. Повірте, я вже знаю, що розпускати Верховну Раду – не так страшно. Але я щиро вірю від душі і серця і сподіваюся, що цього не станеться. Давайте зробимо це разом! Дякую! Слава Україні!», - наголосив він.