Рудольф Джуліані / Фото: REUTERS

Адвокат президента США Рудольф Джуліані має намір оприлюднити докази втручання українських чиновників в американські вибори 2016 року.

Про це він написав у Twitter.

Читайте такожУ США опублікували текст доносу на Трампа щодо розмови із Зеленським

Відео дня

«Я не представив звинувачення у незаконному впливі України на вибори 2016 року. Я отримав прямих свідків, відео і документи підтвердження цього. Дивіться і чекайте», – заявив він.

Як повідомляв УНІАН, раніше в газеті NYT з'явилася інформація, що Джуліані планував в Україні зустрітися з новообраним президентом Володимиром Зеленським, щоб переконати його провести розслідування, які б могли дати Білому дому більше нової інформації щодо питань, які дуже цікавлять Трампа і допомогли б йому переобратися на другий термін.

Одне з них стосувалося ходу американського розслідування про втручання Росії в американські вибори у 2016 році.

А інше – сина віце-президента США Джозефа Байдена до газової компанії, яка належить українському олігарху. New York Times пише, що справжній мотив оточення Трампа в тому, щоб дискредитувати розслідування спеціального представника Департаменту юстиції Роберта Мюллера щодо втручання Росії у вибори в США, підірвати справу проти Пола Манафорта, який опинився у в'язниці, і зашкодити кампанії Джозефа Байдена перед тим, як він стане кандидатом від Демократичної партії на виборах у 2020 році.