За словами Милованова, його не вразило вживання марихуани / фото УНІАН

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов зізнався, що під час перебування в Сполучених Штатах Америки та написання дисертації пробував марихуану.

Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу «Прямий».

Читайте також"Я не фан": Саакашвілі розповів, як у студентські роки куштував марихуануНа запитання, чи вживав він наркотики, міністр заявив, що в Україні ні, а от у США він курив марихуану.

Відео дня

«Марихуану в Україні я ніколи не курив, хоча це і не складно в школі чи в університеті.... А от знаєте, де я курив і тільки там? Це коли в аспірантурі був на докторській. Всі американці палять, а хто докторанти – вони просто курять марихуану нон-стоп. І там мені дали... Тільки на той час, коли мені потрібно було придумати дисертацію», – зазначив Милованов.

За словами міністра, вживання марихуани його не вразило.

«Воно якось не йде мені. Може, я неправильно якось курю – що курив, що не курив. Може, вони мене обманювали, просто мені насипали тютюну. Може, я реагую по-іншому. Я навіть кави не п'ю, хоча всі вчені сидять на каві. Я тільки чай п'ю», – заявив Милованов.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Франції схвалили проведення дворічного експерименту з продажу марихуани у лікувальних цілях в особливих випадках.