Володимир Зеленський / REUTERS

Президент Володимир Зеленський запевняє, що впродовж своєї п’ятирічної каденції зробить усе, щоб Україна стала "серйозним європейським проектом".

Про це він сказав на всеукраїнському молодіжному форумі "Україна зростає разом зі мною". Трансляція заходу велась на сторінці Офісу президента у Facebook.

Читайте такожЗеленський про нардепів: вже пора міняти й цих

Відео дня

"Я думаю, що всі успіхи, які в мене були, це не самостійні успіхи… Я гадаю, що мій найкращий проект – це моя сім’я. Я вам скажу, що це дуже потужне об’єднання… Спочатку, коли ми одружились, ми зробили компанію "Студія Квартал 95". Потім у нас з’являлися діти: наші реальні діти і наші проекти – це були і сценарії, і фільми, і програми. Це такі паралельні процеси. Я не можу сказати, що я щось в житті зробив сам. Це філософська відповідь", - відповів він на запитання про найкращий проект.

За словами президента, "ми є дуже міцні, коли ми не наодинці, а коли поруч з нами люди, які тебе люблять, які тебе поважають і роблять тебе тим, ким ти на сьогодні є. Це моя суб’єктивна, особиста думка".

На думку Зеленського, його найкращий проект буде попереду, тому що "не можна жити без мрії".

Він зауважив, що "часто буває таке, коли ти не хочеш просинатись зранку і кудись йти, працювати і навчатись, але заради мрії, якоїсь цілі ти це робиш, щодня ти певні кроки робиш, щоб досягти цієї мрії".

"Я сподіваюсь, що ми зараз впродовж п’яти років зробимо все, щоб трішечки зробити краще, щоб Україна була таким серйозним європейським проектом. Я би дуже цього хотів", - сказав Зеленський.

Як повідомляв УНІАН, президент України Володимир Зеленський заявив, що у дитинстві хотів стати дипломатом або прикордонником.