Володимир Зеленський і Володимир Путін / REUTERS

Зустріч президентів України та РФ Володимира Зеленського та Володимира Путіна в рамках Світового форуму Голокосту в Ізраїлі наразі не запланована.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Офісу президента України.

Утім, якщо спілкування глав держав відбудеться, то Зеленський порушуватиме лише питання подальшого звільнення утримуваних осіб.

Відео дня

Вказується, що президент України відвідає з робочим візитом Державу Ізраїль. У рамках візиту заплановано участь Зеленського у заходах п’ятого Світового форуму пам’яті Голокосту, а також зустрічі з президентом Держави Ізраїль Реувеном Рівліним, прем’єр-міністром Біньяміном Нетаньягу, спікером Кнесету Юлієм Едельштейном та представниками ділових кіл Ізраїлю.

Читайте такожЗеленський зустрінеться з Путіним в Ізраїлі – росЗМІ

"Зустріч із президентом Росії, який також візьме участь у форумі пам’яті Голокосту, наразі не запланована. Якщо спілкування на полях форуму відбудеться, президент України планує обговорювати лише питання подальшого звільнення утримуваних осіб", - зауважили в ОП.

Як повідомляв УНІАН, Зеленський 23-24 січня відвідає з робочим візитом Ізраїль, де візьме участь у пам’ятних заходах у межах Світового форуму Голокосту, присвяченого 75-й річниці звільнення концтабору Аушвіц.