Майк Помпео / REUTERS

У п'ятницю, 31 січня, міністр закордонних справ України Вадим Пристайко і державний секретар Сполучених Штатів Америки Майк Помпео обговорять у Києві питання зміцнення обороноздатності України.

Про це йдеться у повідомленні на сайті МЗС України.

О 9.30 у будівлі МЗС розпочнеться зустріч Пристайка з Помпео. "У ході зустрічі будуть обговорені питання подальшої політичної взаємодії щодо відновлення суверенітету і територіальної цілісності України, зміцнення обороноздатності, просування внутрішніх реформ у нашій державі, розвитку економічної та інвестиційної співпраці", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожВізит Помпео до Києва. Місія вибачення чи контролю?

Після завершення переговорів Пристайко і Помпео візьмуть участь у церемонії покладання квітів до меморіалу "Стіна пам’яті загиблих за Україну".

Як повідомляв УНІАН, 31 січня у Києві о 12.00 відбудеться зустріч президента України Володимира Зеленського з державним секретарем США Майком Помпео.

За даними Держдкепаратменту США, також у Києві Помпео зустрінеться з міністром оборони Андрієм Загороднюком, лідерами ділових кіл, громадянського суспільства і релігійними лідерами.

Після Києва 1 лютого Помпео відвідає Мінськ, де зустрінеться з президентом Білорусі Олександром Лукашенком.