Спікер ВР зазначає, що помилки є в роботі будь-яких команд, в тому числі і парламенту / Фото УНІАН

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков прокоментував роботу уряду.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в ефірі каналу "Наш", відповідаючи на питання, чи його влаштовує український уряд.

Читайте також"Можливо все": Разумков прокоментував інформацію про начебто відставку Богдана

Відео дня

"Я думаю, що як і в будь-якій іншій команді, є також помилки, є прорахунки... І в роботі парламенту також є помилки, я про це теж відверто кажу. Головне - ці помилки визнавати, виправляти, а не говорити на чорне - біле, і, розуміючи, що ти помилився, доводити всьому світу, що ти правий", - зазначив голова парламенту.

На питання, чи можна вважати, що найбільше помилок зробив прем'єр-міністр, Разумков висловив думку, що таку оцінку має давати українське суспільство, "оцінюючи кожного по його справам: як голову Верховної Ради, як керівника уряду, як народного депутата України".

Говорячи про можливі кадрові пропозиції від уряду, він зауважив, що "станом на сьогодні таких подань від уряду поки що до Верховної Ради не надходило". "Станом на сьогодні ми не долучалися до цього процесу співбесід, які відбуваються на рівні Кабінету міністрів", - сказав очільник парламенту.

Крім того, відповідаючи на питання щодо зарплат топ-чиновників, спікер висловив думку, що "найближчим часом буде опрацьовано якийсь логічний алгоритм зарплат чиновників топ-рівня".