Ілля Ківа все таки визнав 23 лютого / фото прес-служби політика

Депутат від ОПЗЖ Ілля Ківа опублікував у Facebook привітання з 23 лютого, водночас облаявши прихильників декомунізації. У зв'язку з цим користувачі згадали, як 5 років тому Ківа закликав не вітати його зі святом російської армії.

Читайте такожБужанський потрапив у черговий скандал з Небесною сотню

На суперечність звернув увагу Олексій Голобуцький.

Відео дня

Так, у дописі за 23 лютого 2015 року Ківа вказував, що це день армії ворожої Україні держави, і підкреслював, що день ЗСУ – 6 грудня, а день українських правоохоронців – 20 грудня.

За 5 років політична кар'єра Ківи зробила несподіваний поворот, і зараз він озвучує політичні заяви абсолютно протилежного напрямку.

«Та пішли вони на ху.. зі своєю декомунізацією!!! Зі святом нас чоловіки!!!», - написав він у своїй публікації за 23 лютого 2020 року.

Примітно, що після допису Голобуцького Ківа зробив у Facebook заяву про те, що українців «свідомо нацьковували один на одного» і їм треба "тверезіти".

Раніше повідомлялося, що СБУ зацікавилася вірогідним фактом листування народного депутата від ОПЗЖ Іллі Ківи з російським політиком Володимиром Жириновським, який відомий антиукраїнськими висловлюваннями та відвертою підтримкою терористичних угруповань на Донбасі.