Скалецька може бути звільнена з посади очільника МОЗ / фото УНІАН

Заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко заявляє, що ймовірна зміна глави МОЗ не вплине на роботу міністерства, яке функціонує у звичайному режимі.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Ляшко сказав на брифінгу в Києві.

«Щодо уряду - є чіткі процедури в законі про органи виконавчої влади, які прописують повністю всю динаміку, як відбувається політична зміна. У разі, якщо буде змінений міністр, будуть змінені і заступники. Не будуть змінений міністр – не будуть змінені заступники. Ми працюємо у звичному для себе режимі і розпланували досить велику кількість заходів. І ми не звертаємо увагу, що відбувається. У разі, якщо скажуть - перезавантаження, ми перезавантажимося», - заявив він.

Відео дня

За словами Ляшка, він «взагалі не чув, що міністра охорони здоров’я відставляють».

«Ми працюємо в команді, сьогодні відбулась чергова скайп-нарада з нашим міністром (Зоряною Скалецькою – УНІАН), ми постійно на зв’язку з нею», – сказав він.

Читайте такожУ МОЗ назвали своїм головним завданням стримування поширення коронавірусу в Україні

Як повідомляв УНІАН, 3 березня фракція "Слуга народу" на своєму засіданні підтримала заяву про відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Сьогодні, 4 березня, Комітет Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування рекомендував парламенту прийняти відставку прем'єра.

Відставка прем’єр-міністра призводить до відставки всього чинного складу уряду.

ЗМІ називають потенційним кандидатом на посаду міністра охорони здоров'я Іллю Ємця, який очолює Центр дитячої кардіохірургії.