Шахов на засіданні Ради 12 березня був відсутній / facebook.com, sergey shakhov

Стало відомо, з ким контактував народний депутат України Сергій Шахов, у якого 17 березня підтвердили інфікування коронавірусом COVID-19.

За словами Шахова, 11 березня він повернувся з-за кордону, де у нього була поїздка у Францію та Швейцарію.

Читайте такожКоронавірус у депутата: фахівці прибули в Раду для проведення тестів

Відео дня

Після цього Шахов контактував з іншими народними депутатами всього один раз: 12 березня на засіданні комітету з екології. Всього там було 12 нардепів: Зіновій Андрійович ("Слуга народу"), Леся Василенко ("Голос"), Ігор Кривошеєв ("Слуга народу"), Олександр Маріковський ("Слуга народу"), Юлія Овчиннікова ("Слуга народу"), Олександр Фельдман ("Батьківщина"), Павло Якименко ("Слуга народу"), Олег Бондаренко ("Слуга народу"), Андрій Задорожний ("Слуга народу"), Олена Криворучкина ("Слуга народу"), Едуард Прощук ("Слуга народу").

Також у розпорядженні УНІАН з'явився знімок, на якому Шахов тисне руку прем'єр-міністру Денису Шмигалю. Варто відзначити, що знімок зроблений у Верховній Раді 4 березня, в день призначення нового складу Кабінету Міністрів. Тобто, до поїздки нардепа за кордон, де він, імовірно, і заразився на коронавірус.

Фото: джерело

Примітно, що раніше в коментарі виданню «Країна» Шахов заперечував, що захворів на коронавірус. За його словами, у нього була температура, однак її спричинило звичайне ГРВІ.

Раніше джерело повідомило журналістам УНІАН, що у Шахова виявлений коронавірус – це підтвердив відповідний тест.

Співрозмовник агентства зазначив, що Шахов нещодавно повернувся з однієї з країн Європи, а минулого тижня відчув себе погано.