Ілюстрація REUTERS

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков уточнив, що позачергове засідання парламенту може відбутися 16 або 22 квітня.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в ефірі каналу "Україна 24".

"Засідання планується або в кінці цього тижня, або на початку наступного. Я думаю, що об'єктивно це або четвер, цей, який буде, або середа. Тому що понеділок - вихідний, депутатам потрібно буде повернутися після Великодня з округів. Тому що депутати продовжують працювати, особливо, мажоритарники, на своїх округах", - сказав голова ВР.

Відео дня

Читайте такожАдвокати Чорновол заявили відвід судді Вовку

Раніше в ефірі цього ж каналу Разумков без уточнення дат припустив, що наступне позачергове засідання парламенту відбудеться наприкінці цього тижня - на початку наступного.

Як повідомляв УНІАН, 13 квітня після позачергового засідання парламенту, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія не виключив, що наступне позачергове засідання Верховної Ради відбудеться у середу, 15 квітня.

Разумков 13 квітня також зазначив, що цього тижня можливі додаткові пленарні засідання. Точну дату він не назвав, додавши, що президент чи 150 депутатів ще не виходили з ініціативою щодо проведення наступного позачергового засідання парламенту.

Пізніше того ж дня народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура висловив думку, що наступне позачергове засідання ВР відбудеться 16 чи 17 квітня.

Сьогодні, 14 квітня, Качура заявив, що позачергове засідання Верховної Ради буде призначене на четвер, 16 квітня. За інформацією парламентарія, на засіданні розглядатимуть зміни до парламентського Регламенту, спрямовані на боротьбу з "поправковим спамом".