Голова Верховної Ради Арсеній ЯЦЕНЮК вважає, що в Україні треба привести якість життя педагогів у відповідність з великою відповідальністю їхньої діяльності.

Про це йдеться у розміщеному на офіційному сайті Верховної Ради вітанні А.ЯЦЕНЮКА з приводу святкування Дня вчителя.

“Сьогодні в Україні треба привести якість життя вітчизняних педагогів та умови їх праці у відповідність з великою відповідальністю їх діяльності”, - наголосив спікер.

Відео дня

А.ЯЦЕНЮК підкреслив, що саме від вчителів та їхньої педагогічної майстерності, мудрості та терпимості залежить професіональне становлення, життєва позиція молодого покоління.

“Це чудове свято, яке ми відзначаємо разом з вами спочатку як учні, далі як батьки. День вчителя ми святкуємо з особливою теплотою та вдячністю своїм наставникам. До професії педагога завжди були найвищі вимоги. Українські вчителі завжди несли свою благородну місію, були в центрі суспільного життя країни, є носіями знань, культури та гуманітарних цінностей”, - вважає він.

Голова ВР подякував учителям за професіоналізм, громадянську позицію та уважне ставлення до своїх вихованців, а також побажав їм щастя, здоров`я та удачі.