Кияни двічі сплачують за комунальні послуги: спочатку вони наповнюють  бюджет своїми податками, а потім платять за тарифами, які вже підвищені для юридичних осіб і невдовзі можуть бути підвищені для населення. Про це заявив один з лідерів Блоку Віталія Кличка у Київраді, Голова Української селянської демократичної партії Дмитро Андрієвський в інтерв`ю радіо «Свобода».

«У бюджеті Києва на 2008 рік передбачено більше ніж півмільярда гривень на покриття різниці в тарифах для усіх видів житлово-комунальних послуг. За 9 місяців на зазначені потреби спрямовано лише 272,3 мільйони гривень, що становить  54,3% від необхідної суми», - зазначив політик.

 Також, за словами Дмитра Андрієвського, його політична сила буде повторно ініціювати питання зниження вартості проїзду у комунальному транспорті. Адже підвищення, здійснене Черновецьким, не містить жодного  економічного чи соціального обґрунтування.

Відео дня

 «Ми ініціюємо повторний розгляд питання щодо зменшення вартості проїзду в метро на найближчій сесії Київради. На нашу думку, бажання Черновецького змусити киян платити по дві гривні за проїзд завдасть величезної шкоди як економіці, так і  соціальному становищу міста»,  - наголосив Андрієвський.