УВАГА! На відео присутня ненормативна лексика!

За словами депутата, члена колегії МВС Антона Геращенка, організатори мітингу під Радою закликали під свої знамена провокаторів, які "прийшли з однією метою - бити й трощити".

"На відео, яке я зараз публікую, видно натхненних організаторами акції негідників, які ногами (!!!) б'ють лежачого на землі 27-річного поліцейського Ігоря Яценка, учасника АТО", - йдеться у його повідомленні у Facebook.

Читайте такожПід Радою з'явилася перша барикада (відео)

Він запитав в організаторів, чи так вони бачать боротьбу за свободу і демократію в Україні й чи так вони мають намір насаджувати європейські цінності.

"Поліція та Нацгвардія отримали накази лише забезпечувати безпеку мітингувальників, щоб уникнути повторення трагедії 31 серпня 2015 року, коли в результаті кидка гранати загинули четверо нацгвардійців", - зазначив Геращенко.

Як повідомляв УНІАН, 17 жовтня під час масових заходів у центрі Києва постраждали четверо осіб. Один з постраждалих – поліцейський. Його госпіталізували. Правоохоронці запропонували постраждалим написати відповідні заяви про отримання тілесних ушкоджень, проте наразі таких звернень до поліції не надходило.