Ілюстрація / REUTERS

Сьогодні, 17 жовтня, під час масових заходів у центрі Києва постраждали четверо осіб. Один з постраждалих – поліцейський. Його госпіталізовано. Правоохоронці запропонували постраждалим написати відповідні заяви про отримання тілесних ушкоджень, однак на даний час такі звернення до поліції не надходили, повідомляє поліція.

Читайте також"Ми чітко розуміємо, хто це зробив": правоохоронці розповіли про знайдений арсенал зброї під Києвом (відео)

Слідчі попередньо кваліфікували цю подію за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за цією статтею передбачено у вигляді позбавлення волі на строк до 14 років.

Як повідомляв УНІАН, зранку під Верховною Радою відбувається мітинг, учасники якого вимагають скасування депутатської недоторканності, внесення змін до виборчого законодавства, а також створення Антикорупційного суду. Організаторами акції виступають партії «Об'єднання «Самопоміч», ВО «Батьківщина», «Рух нових сил», «5.10», ВО «Свобода», «Національний корпус», «Правий сектор» і ряд громадських організацій.