Голова ради партії «Народний Союз «Наша Україна», лідер фракції «Наша Україна» Роман БЕЗСМЕРТНИЙ заявляє, що до нього не надходила заява Романа ЗВАРИЧА про вихід із партії.

Про це Р.БЕЗСМЕРТНИЙ сказав в інтерв’ю УНІАН.

«До мене документи ніякі не надходили», - сказав він і додав: «Я знаю, що вчора про це розмова велася».

Відео дня

При цьому Р.БЕЗСМЕРТНИЙ зазначив, що він ставиться нормально до призначення Р.ЗВАРИЧА представником Президента у Верховній Раді. Він також повідомив, що свого часу пропонував, щоб представник Президента у парламенті не був народним депутатом. Р.БЕЗСМЕРТНИЙ висловив переконання, що таким призначенням буде «не послаблено, а навіть посилено позицію партії завдяки участі наших кадрів» у владі.

Як передає кореспондент УНІАН, сьогодні Р.ЗВАРИЧ не присутній на з’їзді НСНУ.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні Президент України Віктор ЮЩЕНКО своїм указом призначив Р.ЗВАРИЧА Представником Президента України у Верховній Раді України. Іншим своїм указом глава держави увільнив Юрія КЛЮЧКОВСЬКОГО від виконання обов`язків Представника Президента України у ВР.

Учора УНІАН повідомляв з посиланням на власні джерела, що Р.ЗВАРИЧ написав заяву про вихід з НСНУ. Натомість в партії таку інформацію не підтвердили. А сам Р.ЗВАРИЧ був недоступний для коментарів.