Колишній Президент України Леонід КРАВЧУК вважає, що Президентові України Віктору ЮЩЕНКУ відомо, хто створює спекуляції на валютному ринку.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Л.КРАВЧУК сказав під час брифінгу у Вінниці.

За його словами, кожна людина в цьому коливанні курсу втрачає тисячі, сотні тисяч суспільство, мільйони і мільярди - вся Україна. «Ми втрачаємо, а куди воно йде? Комусь в кишені – воно ж нікуди не дівається. Що Президент країни не знає, хто спекулює на валютному курсі? Я ж був Президентом – я знаю, що кожний день доповідають, хто це робить», - сказав Л.КРАВЧУК.

Відео дня

Він зазначив, що Президент знає про махінації на валютному ринку. «А якщо мені доповідають, а я мовчу, що це означає - або я не хочу, або я не можу, або я зацікавлений в цьому?», - сказав екс-Президент.

При цьому він зазначив: «…все це хочуть так представити, що Л.КРАВЧУК критикує В.ЮЩЕНКА, тому що він йому не імпонує. У мене до В.ЮЩЕНКА особисто жодних питань немає. Він такий є який він є. Але коли торкається народу, держави, яку я будував – це ж особливість і я дуже гостро це сприймаю».

Він також додав, що «ті, які зараз при владі не можуть дати раду цій владі, не можуть вирішити ті проблеми, які народ і люди давно б вирішили, тому я не можу мовчати в даному разі».