Лідер Громадської ініціативи «Фронт змін» Арсеній ЯЦЕНЮК обіцяє зробити все, щоб люди знали, за кого вони голосуватимуть на виборах до Верховної Ради України.

Про це він заявив у неділю в інтерв’ю телекомпанії «3 Студія» в Івано-Франківську., повідомила прес-служба “Фронту змін”.

Він висловив сумнів у тому, що нинішній парламент прийме нове виборче законодавство для запровадження відкритих списків. Та навіть якщо відповідних змін у законодавство не буде прийнято, зазначив А.ЯЦЕНЮК, він зробить усе для того, щоб люди в кожній області реально знали, хто представляє ту чи іншу політичну партію.

Відео дня

«Найширшою буде публічна кампанія безпосередньо про тих людей, які є в списках. Навіть якщо сьогоднішній парламент не проголосує за новий виборчий закон, я знайду механізм, як донести до людей правду про тих, хто буде у списках», – заявив він.

При цьому А.ЯЦЕНЮК нагадав свою позицію: «Цей парламент буде розпущено на конституційних підставах».

«Мені б дуже хотілося, щоб наступний парламент обирався за відкритими списками – шляхом голосування безпосередньо за депутата, а не за ту чи іншу політичну партію. Люди мають знати депутата, який представляє партію», – сказав політик.