Опозиція має докласти максимальних зусиль для того, щоб українські громадяни поділяли політиків на «чорне та біле», і не вважали опозицію «сірою масою». Про це в ефірі «5 каналу» заявила лідер Української соціал-демократичної партії, народний депутат України (фракція БЮТ-Батьківщина) Наталія КОРОЛЕВСЬКА.

«Ми маємо максимально зробити так, щоб люди сьогодні поділяли політиків на «чорне та біле». А «сірому» там не було б місця. Оскільки чинна влада ставиться до людей, як до ворогів або рабів, люди мають розуміти, хто в політиці для них ворог, а хто – друг. Тому завдання опозиції – заслужити довіру людей», – наголосила Н.КОРОЛЕВСЬКА.

Вона переконана: «Завдання опозиції на парламентських виборах 2012 року – перемогти. І взяти не тільки 226 голосів для створення більшості, а й 300 – для того, щоб реально змінити ситуацію в країні. Я знаю, що 2012 рік для нас – рік жорсткої боротьби за свободу Юлії ТИМОШЕНКО та за свободу всієї України».

Відео дня

На думку Н.КОРОЛЕВСЬКОЇ, опозиція має продемонструвати свою єдність, показати людям, що здатна взяти сьогодні на себе відповідальність. У цьому контексті вже підготовлено план справедливих реформ, який найближчим часом буде презентовано у парламенті та суспільству. «У нас є єдиний план дій, єдина програма дій – «Справедлива Україна». І наше завдання - реалізувати її на виборах 2012 року, – заявила лідер УСДП. – Наша позиція така: зло керуватиме доти, доки хороші люди нічого не роблять. Так ось, треба брати на себе відповідальність. І ми будемо діяти».

Також народний депутат зазначила, що з боку партій Блоку Юлії Тимошенко – УСДП, «Батьківщини» та ПРП – буде повне порозуміння, підтримка, взаємодія. «Ми налаштовані на діалог, на об'єднання зусиль усіх партій блоку у боротьбі за звільнення Ю.ТИМОШЕНКО, в боротьбі за Україну на виборах 2012 року. Я бачу майбутнє за партією, я бачу майбутнє за командою, яка прийшла сьогодні зі мною і яка в подальшому буде посилюватися», – зазначила лідер УСДП.

Нагадаємо, Н.КОРОЛЕВСЬКУ було обрано головою УСДП на з’їзді партії 23 грудня 2011 року.