Володимир Огризко

Екс-міністр закордонних справ України Володимир Огризко вважає, що негативні наслідки резолюції Європарламенту відіб’ються на кожному українцеві. Про це він сказав в інтерв’ю УНІАН.

«Насправді ми матимемо потужний негативний вплив на все суспільство. І якщо суспільство не почне протестувати, публічно, на вулицях, у ЗМІ висловлювати свій протест, перспективи у цього суспільства будуть доволі сумні», - каже Огризко.

Екс-міністр застерігає: «допоки люди спатимуть і тихенько на кухнях собі бурчатимуть, доти матимуть те, що сьогодні мають. І доти цим користуватися керівники держави. Я читав, що зараз серйозно обговорюють зміни до Кодексу про працю з перспективою виходу на можливість збільшення робочого дня до 10-12 годин. Якщо вже це не спонукатиме до дій, тоді, значить, ми варті того, що маємо.

Відео дня

Завжди повторюю, якщо людина з таким погоджується, то це її вибір. Тому хочеться, аби кожен задумався, який це матиме наслідок для нього особисто. Але вірю в те, що "завдяки" діям сьогоднішньої влади громадяни стануть більш свідомими», - резюмував Огризко.

Повністю інтерв'ю екс-міністраВолодимир Огризко: Закон про мови від ПР – це ідеологічна війна проти України.