Сергій Одарич

На своїй сторінці у Facebook С.Одарич написав, що доступ до його робочого кабінету зранку заблоковано приватною охоронною фірмою, яка відмовилась називатися.
«Очевидно, міліція відмовилась виконувати незаконні вказівки путчистів», - написав С.Одарич.

На тему: Черкаський губернатор вважає, що Одарич - більше не мер

Як повідомляв УНІАН, 24 квітня Черкаська міська рада проголосувала за відставку мера Черкас С.Одарича, однак рішення визнано неприйнятим.

Відео дня

Для прийняття рішення про відставку мера за нього мали б проголосувати 2/3 складу ради. У поіменному голосуванні взяли участь 40 депутатів.

Точаться суперечки, чи можна вважати, що дане рішення набрало 2/3 голосів, оскільки у Черкаській міськраді 60 депутатів плюс міський голова.

С.Одарич вважає, що рішення про його відставку не прийняте, тож не вважає себе звільненим. Він також допускає, що чинитиметься тиск на депутатів, щоб у подальшому набрати необхідну кількість голосів для його звільнення.

Секретар міськради Віктор Горкун, який почав виконувати обов’язки міського голови, повідомив, що забрав печатку Черкаської міськради та виконкому, яку С.Одарич здав у канцелярію. За словами В.Горкуна, внесено відповідні зміни до реєстраційних документів і з 25 квітня він приступає до роботи.