Євгенія Тимошенко зачитала листа від матері

Як передає кореспондент УНІАН, про це йдеться в листі Тимошенко, який зачитала журналістам її донька Євгенія Тимошенко.

У листі зазначається, що Тимошенко вважає «порушення абсурдних кримінальних справ» проти її захисника Сергія Власенка спланованим і холоднокровним ударом "в саме серце українських надій на підписання Угоди".

На тему: Дочка Власенка розповіла, як тато побив маму (відео)

Відео дня

«Януковичу здалося, що для повного краху наших європейських перспектив вже недостатньо залишати за гратами політв’язнів, грубо позбавляти Віталія Кличка можливості брати участь у президентських виборах або зривати ухвалення європейських законів. Йому мало абсолютно зухвало і безпідставно позбавляти члена Президії політради партії «Батьківщина» Сергія Власенка депутатського мандата, а мене – права на захист. Для повної упевненості Янукович вирішив діяти безпрограшно та агресією проти Сергія Власенка вже гарантовано вбити Угоду», - заявила Тимошенко.

Вона закликала «всіх лідерів Європейського союзу, українське громадянське суспільство та опозицію негайно діяти та за будь-яких обставин добиватися підписання нашої Угоди». Наостанок Тимошенко звернулася до "всіх, хто має вплив на хід цих історичних подій, з проханням захистити 46 мільйонів українців".