Більшість мешканців Харкова виступають за дострокові вибори міського голови.

Про це свідчать передані УНІАН результати опитування дорослого населення міста Харків, проведеного на замовлення Інституту політики „Українським демократичним колом”.

Зокрема, згідно з даними опитування, ідею проведення дострокових виборів Харківського міського голови підтримують 51% харків’ян.

Відео дня

Діяльність мера Харкова Михайла ДОБКІНА 61% харків’ян оцінюють негативно, позитивну оцінку дала лише чверть опитаних. При цьому дві третини харків’ян вважають, що М.ДОБКІН не виконує своїх виборчих обіцянок.

На думку переважної частини харків’ян (63%), нинішній мер Харкова не відповідає займаній ним посаді, і тільки 26% дотримуються протилежної точки зору.

Зокрема, як свідчать дані опитування, дві третини (67%) харків’ян вважають, що все, що відбувається сьогодні у Харкові, йде в неправильному напрямку. І лише 16% дотримуються протилежної точки зору.

Ще більш низьку оцінку своєї діяльності отримав секретар Харківської міської ради Геннадій КЕРНЕС. Три чверті (76%) харків’ян оцінюють його діяльність негативно, і лише 9% - позитивно.

Порівнюючи М.ДОБКІНА із попереднім мером Харкова Володимиром ШУМІЛКІНИМ, 38% населення відзначило, що М.ДОБКІН – гірший мер, аніж В.ШУМІЛКІН, 30% - такий самий, а 20% - кращий за попереднього.

Опитування проводилося у Харкові 14-19 грудня 2007 року. Всього за місцем проживання було опитано 800 респондентів віком від 18 років.

Повна інформація про соціологічне дослідження у Харкові: http://polityka.in.ua/info/38.htm