Скорая / Анжелика Лабунская

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook

Депутат зазначає, що щойно повернулася з ”Київмедавтотрансу”, який має на балансі 690 автомобілів швидкої допомоги, щодня по місту чергують близько 250. 

Читайте такожЗамасковані під Самооборону Майдану ”тітушки” готують провокації - ЗМІ

Відео дня

«Машинами швидкої допомоги вчора і сьогодні вночі доставлялися поранені в лікарні міста! Вночі близько 50 «тітушок» під прикриттям 20 міліціонерів розгромили майже всі машини швидкої допомоги, порізані колеса, виламані двері, швидкі не придатні для подальшого використання! Є відеозапис, який чітко фіксує злочин», - написала Лабунська.

За її даними, керівництво ”Київмедавтотрансу” вранці було звільнене за надання допомоги постраждалим, зараз там працює СБУ «з метою приховати злочин влади! Прошу журналістів під`їхати за адресою Куренівська, 16-В».

Читайте такожЖурналіста Михельсона побили тітушки - ЗМІ

«Поводили по поверхах, де самі захотіли, побачили від сили 50 машин! У тому числі і машину швидкої допомоги, яку на Грушевського вчора розбили «тітушки», з порізаними шинами! Після 10 хвилин спілкування головний інженер дуже заспішив на нараду, випровадивши нас за територію підприємства! З працівниками нам поспілкуватися не дали, та й люди самі від нас шарахалися! Територія дуже велика, нас далі не пустили. Люди, яким нічого приховувати, так себе не поводять, і людині, яка мені телефонувала, немає сенсу вигадувати! Буду розбиратися далі! Одне можу сказати з упевненістю, що все таємне колись стає явним!», - написала Лабунська.