Євген Перебийніс / mfa.gov.ua

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив на брифінгу директор Департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс.

Читайте такожРосія поки не буде вводити санкції проти США і візовий режим з Україною

"МЗС уже розробив пропозиції, не буду казати які, але думаю, що ближчими днями вони будуть затвердженні на засіданні уряду і будуть оприлюднені', - сказав директор Департаменту інформполітики МЗС України.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, після того, як РФ здійснила анексію Криму, 19 березня секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій повідомив, що Україна запровадить візовий режим з Росією.

Парубій зазначив, що Рада нацбезпеки і оборони доручила МЗС опрацювати це питання в найкоротші терміни. За його словами, вже протягом кількох годин має бути запроваджений в'їзд для громадян Росії на територію України виключно за закордонними паспортами.

20 березня прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк висловив думку, що Україні не слід поспішати ані із запровадженням візового режиму з Росією, ані з переходом до поїздок в Російську Федерацію за закордонними паспортами.