Фото: УНІАН

Третє засідання Всеукраїнського круглого столу національної єдності відбудеться в середу, 21 травня, в Черкасах.

Як передає кореспондент УНІАН, про це після засідання круглого столу в Харкові сказав журналістам його модератор перший президент України Леонід Кравчук.

Він висловив задоволення результатами проведення круглого столу в Харкові, відзначивши його відкритість та наявність представників опозиції та східних регіонів.

Відео дня

Читайте такожЯценюк закликав місцеву владу не боятися терористів і навести лад у своїх регіонах

“Задоволений. Ми вдосконалюємо роботу. Цей круглий стіл більш відкритий, більш дискусійний. Були представники від опозиції, від регіонів, від Луганської області, зокрема”, - сказав Кравчук.

Він звернув увагу на те, що у Харкові була озвучена велика кількість дискусійних питань, і “все це буде оцінено, взято до опрацювання документів”.

Читайте такожКравчук вважає, що влада на Сході має достатньо повноважень, аби навести порядок у регіоні

Кравчук зазначив, що під час харківського круглого столу також була звернута увага на два документи, підготовлені за результатами київського круглого столу: проект змін до Конституції і закони щодо децентралізації влади. Перший президент також відзначив позитивний момент в тому, що за результатами харківського круглого столу взятий до уваги меморандум про взаємопорозуміння, який запропонував депутат і бізнесмен Вадим Новинський.