REUTERS

Колишній так званий міністр оборони терористичної організації «Донецька народна республіка» Ігор Гіркін (Стрєлков) перебуває у відпустці, місце його перебування невідоме.

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це на прес-конференції в Москві заявив представник бойовиків, так званий "голова соціально-економічного штабу Народного фронту Новоросії Денис Пушилін".

"Що стосується Ігоря Стрєлкова, то, якщо образно казати - він у відпустці", - сказав Пушилін і відзначив, що не знає, де Стрєлков проводить відпустку.

Відео дня

Також Пушилін відзначив, що не одержував інформацію про поранення Стрєлкова, так само як і спростування цього факту.

Крім того, Пушилін сказав, що йому невідомо, чи відповідає дійсності інформація про те, що один із лідерів так званого «Народного ополчення Донбасу» Павло Губарєв виїхав до Росії.

Читайте такожТерорист Гіркін має зв'язки з французьким політиком-націоналістом де Вільє

"Павло не звітує, я не знаю, у мене такої інформації немає", - сказав він.

При цьому Пушилін заявив, що не має наміру залишатися в Москві й планує відвідати контрольовані бойовиками території в Луганській і Донецькій областях.

Як повідомляв УНІАН, 14 серпня «прес-служба «ДНР» проінформувала, що «Радмін задовольнив прохання про звільнення з посади міністра оборони ДНР полковника Ігоря Стрєлкова у зв'язку з переходом на іншу роботу».