Палиця виступає на з'їзді партії / Скріншот

У політичній партії "За майбутнє" виступають за державний економічним прагматизм.

Про це на з'їзді політичної партії "За майбутнє" заявив її лідер, народний депутат Ігор Палиця, повідомляє ТСН.

Читайте такожЗавдання уряду – відновлювати не окремі регіони, а всю країну – нардеп Палиця

Відео дня

"Основні засади нашої партії всередині країни - це економічний прагматизм. Ми багато сперечались з приводу цього питання: економічний патріотизм, економічний протекціонізм. Як правильно сказати? І ми зрозуміли - тільки прагматизм. Наша партія після перемоги буде захищати кожного українця, який в цій країні хоче займатись бізнесом - починаючи від малого підприємця, закінчуючи середніми підприємцями й великими підприємствами. Тільки прагматизм зі сторони держави, захищаючи цих людей, захищаючи їх бізнес, може створити в цій державі робочі місця і дати поштовх розвитку", - зазначив він.

На думку Палиці, основна проблема України - це порожні бюджети. "Порожні бюджети - немає робочих місць. Немає робочих місць і високі податки. Тому наше завдання - економічний прагматизм і зниження податків для економіки України. Ми повинні стати конкурентоспроможними для світової економіки. Це для нас завдання номер один", - констатував політик.

Також він заявив, що шляхи виходу з кризи у зв’язку з військовими діями на Донбасі має напрацьовувати парламент спільно з експертами. А всі переговори на міжнародному рівні повинні вестися відкрито й лише в інтересах України.

"Ми будемо вимагати припинення кулуарного спілкування у Мінську, ми будемо вимагати припинення базування нашої зовнішньої політики на Мінських угодах, будемо вимагати перенесення цього питання в парламент, де буде напрацьовано 4-5 варіантів виходу з кризи й тільки на загальноукраїнському референдумі громадяни будуть вирішувати, що робити з Донбасом. Наша зовнішня політика має відстоювати тільки інтереси України!", - сказав Палиця.

Всеукраїнський З’їзд Політичної Партії «За Майбутнє»

27 серпня о 08:00 по вул. Лаврська (Співоче поле) відбудеться Всеукраїнський З’їзд Політичної Партії «За Майбутнє». У програмі заходу: • Представлення команд обласних організацій та кандидатів на посади голів різних рівнів; • Ухвалення рішення про участь у місцевих виборах 2020 року. • Презентація програмних засад партії. Серед спікерів заходу: Ігор Палиця – лідер партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Тарас Батенко – співголова депутатської групи «ЗА МАЙБУТНЄ» у Верховній Раді. Борис Тодуров – кардіохірург, заслужений лікар України. Іван Чайківський, народний депутат від групи «ЗА МАЙБУТНЄ», аграрій. Ірина Суслова, очільниця Жіночого Руху «ЗА МАЙБУТНЄ», народна депутатка 8го скликання. Сергій Гусовський, депутат Київської міської ради.

Опубліковано Політична партія «ЗА МАЙБУТНЄ» Середа, 26 серпня 2020 р.

Нагадаємо, у четвер, 27 серпня, о 08:00 на Співочому полі (вул. Лаврська) стартував Всеукраїнський з’їзд політичної партії "За майбутнє".