Рада зібралася на пленарне засідання / фото УНІАН

У Верховній Раді планують розглянути законопроект про можливість проведення опитувань у день виборів.

Як передає кореспондент УНІАН, передбачено включити до порядку денного сесії проект закону про внесення змін до закону "Про Центральну виборчу комісію" від щодо опитувань громадської думки.

Читайте такожПарламент змінів свой план роботи через місцеві вибори

Відео дня

Лише 3 вересня він був зареєстрований у ВР, а вже сьогодні о 9:00 скликано засідання профільного комітету для прийняття рішення щодо розгляду проекту в сесійній залі (УНІАН: 3 вересня на засіданні ВР народний депутат від "Голосу" Роман Лозинський заявив, що такий поспіх може бути пов'язаний з бажанням влади вже в день місцевих виборів -25 жовтня - надати Донецькій та Луганській областям особливий статус).

Порядок денний Ради 4 вересня

Також сьогодні народні депутати планують розглянути проекти постанов, які на сьогодні блокують підписання закону щодо постачання електроенергії для забезпечення функціонування спільного майна багатоквартирного житлового будинку.

Крім того, передбачений розгляд проекту закону про вихід з Угоди про співробітництво держав СНД у створенні, використанні та розвитку міждержавної мережі інформаційно-маркетингових центрів для просування товарів і послуг на національні ринки.

ВР планує сьогодні розглянути проект закону щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки окремих категорій учасників дорожнього руху (користувачів персонального легкого електротранспорту, велосипедистів та пішоходів).

Під час Години запитань до уряду народні депутати заслухають іміністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Трансляція засідання парламенту