Вадим Рабінович / фото прес-служби депутата

Замість того щоб допомогти людям, які в період кризи ледь зводять кінці з кінцями, влада вирішила виділити голові правління НАК «Нафтогаз України» Андрію Коболєву з державного бюджету десятки мільярдів гривень, і зараз це рішення намагаються провести через Верховну Раду України.

Про це заявити народний депутат України, співголова фракції «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович в ексклюзивному коментарі парламентським журналістам.

«Прийнято рішення, і зараз його намагаються провести через сесійну залу, про виділення з держбюджету 32 млрд на потреби глави НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва (мабуть, його мама вже витратила всю премію сина). Це раз. Друге. На 1,5 мільярда збільшено утримання державного управління справами. Тобто президент, який збирався «розпустити всіх», в проекті бюджету свої витрати збільшив ще на 1,5 млрд!» - пояснив політик.

Відео дня

Але на цьому питання до проекту держбюджету-2021 не закінчуються.

«Катастрофа із земельним питанням! «Слуги» хочуть передати це все державній організації, яка сама і продаватиме землю! Тобто замість допомоги людям, які ледь зводять кінці з кінцями в період кризи, влада хоче віддати гроші для розпилу і розкрадання», – обурився парламентарій.

Народний депутат незадоволений тим, що влада вирішила також підвищити тарифи.

«Ця «народна» «зелена» влада, на чолі зі своїм Шмигалем (прем'єр-міністр Денис Шмигаль), з жовтня піднімає ціни на газ на 45%, на електроенергію – 86%, воду – 47 %. А Коболєву 32 млрд дамо!.. Це межа, за якою вже немає нічого!» - резюмував Вадим Рабінович.