Саакашвілі заявив, що не буде перетинатися з Аваковим / фото УНІАН

Екс-глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі прокоментував свій конфлікт з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим на тлі новин про своє можливе призначення віце-прем'єром з питань реформ.

Читайте такожСаакашвілі можуть призначити віце-прем’єром із питань реформ – ЗМІ

В інтерв'ю виданню «Новое время» Саакашвілі зазначив, що у разі призначення не буде перетинатися з главою МВС і не збирається конфліктувати.

Відео дня

«Міністр МВС – це номенклатура президента. Віце-прем'єр з реформ не перетинається з міністром МВС у своїй роботі. Це зовсім різні напрямки. Та й зараз дуже складна ситуація, конфлікти можуть тільки її посилити. Я збираюся працювати, а не конфліктувати», – сказав Саакашвілі.

Раніше в "Слузі народу" заявили, що лідер "Руху нових сил" і екс-глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі може бути призначений віце-прем'єром з питань реформ. Сам Саакашвілі підтвердив цю інформацію і повідомив про готовність стати частиною Кабміну.

Як повідомляв УНІАН, у грудні 2015 року під час Національної Ради реформ між Арсеном Аваковим і Михеілом Саакашвілі стався конфлікт. Після словесної перепалки міністр внутрішніх справ Аваков кинув стакан в тоді ще голову Одеської ОДА.