Курка під кайфом - рецепт / колаж УНІАН, фото Youtube, ua.depositphotos.com

Салат "Курка під кайфом" - це незвичайне блюдо, в якому ідеально поєднуються зовсім різні продукти - копчена курка, свіжі помідори, сухарики і мак. Назва "Курка під кайфом" з'явилася через незвичайну присипку з маковими зернятками. Незвичайний салат з кумедною назвою сподобається всім близьким і швидко зникне з тарілок. Приготуйте салат "Курка під кайфом" - рецепт читайте нижче.

Салат "Курка під кайфом" з копченою куркою і маком

Інгредієнти:

  • копчене куряче філе - 350 г;
  • помідори тверді - 2 шт.;
  • яйця - 3 шт.;
  • сир - 150 г;
  • харчовий мак - 3 стол. л.;
  • майонез - 4 стіл. л.;
  • сіль, перець за смаком;
  • зелень для прикраси.

Яйця відваріть круто і остудіть. Копчену курку і варені яйця наріжте кубиком. З помідорів видаліть м'якоть з насінням, щоб вони не потекли в салаті. Щільну частину томатів нарізати кубиком. Якщо робите салат "Курка під кайфом" з сиром, то вибирайте якісний продукт. Сир також наріжте кубиком.

Відео дня

Сухарики можна використовувати магазинні або зробити їх самостійно. У другому випадку наріжте хліб кубиком і підсмажте на сухій сковорідці, або запікайте в духовці 15 хвилин при 180°.

Збирати "Курку під кайфом" з копченою куркою зручно через кулінарне кільце. Спочатку викладіть копчену курку, потім сіточку з майонезу, потім помідори і яйця (посоліть), сіточку з майонезу і сир, потім сухарики. На сухарики також нанесіть трохи майонезу, щоб мак краще тримався. Посипте салат зернами маку і відразу подавайте до столу, поки він не потік.

Вас також можуть зацікавити новини: