Салат з копченою куркою і грибами виручить вас , якщо потрібно приготувати щось швидко \ фото ua.depositphotos.com

Якщо ваші гості вже практично на порозі, а у вас нічим їх нагодувати, салат з грибами і куркою стане вам у нагоді - він готується дуже швидко.

Раніше УНІАН писав, як приготувати салат з ананасами, а сьогодні поділиться рецептом і покроковим приготуванням швидкого салату з копченою куркою.

Салат з куркою і грибами - покроковий рецепт

Як готувати салат з копченою куркою і грибами поділилася фудблогер Ірина Димитрова. Вона розкрила покроковий рецепт приготування і зазначила, що варити для нього нічого не потрібно.

Відео дня

Для цього салату нам знадобляться:

  • копчене куряче філе - 250 г; 
  • мариновані печериці - одна невелика банка; 
  • консервована червона квасоля - одна банка; 
  • червона цибулина - половина; 
  • сіль - 1 ч. л; 
  • цукор - 2 ч. л;
  • оцет - 2 ст. л; 
  • гаряча вода - 120 мл; 
  • майонез/сметана;
  • гірчиця для заправки.

Технологія приготування наступна:

  • промити квасолю;
  • копчене філе курки і гриби нарізати соломкою;
  • червону цибулю порізати четвертькільцями і замаринувати. Залити гарячою водою, додати сіль, цукор, оцет, перемішати і дати постояти 15 хвилин;
  • змішати всі інгредієнти і додати сіль і чорний перець;
  • заправити майонезом або міксом сметани з гірчицею.

Перевага цього салату в тому, що його можна подавати відразу на стіл гостям, не чекаючи, поки він просочиться.

Вас також можуть зацікавити новини: