Якщо ваші гості вже практично на порозі, а у вас нічим їх нагодувати, салат з грибами і куркою стане вам у нагоді - він готується дуже швидко.
Раніше УНІАН писав, як приготувати салат з ананасами, а сьогодні поділиться рецептом і покроковим приготуванням швидкого салату з копченою куркою.
Салат з куркою і грибами - покроковий рецепт
Як готувати салат з копченою куркою і грибами поділилася фудблогер Ірина Димитрова. Вона розкрила покроковий рецепт приготування і зазначила, що варити для нього нічого не потрібно.
Для цього салату нам знадобляться:
- копчене куряче філе - 250 г;
- мариновані печериці - одна невелика банка;
- консервована червона квасоля - одна банка;
- червона цибулина - половина;
- сіль - 1 ч. л;
- цукор - 2 ч. л;
- оцет - 2 ст. л;
- гаряча вода - 120 мл;
- майонез/сметана;
- гірчиця для заправки.
Технологія приготування наступна:
- промити квасолю;
- копчене філе курки і гриби нарізати соломкою;
- червону цибулю порізати четвертькільцями і замаринувати. Залити гарячою водою, додати сіль, цукор, оцет, перемішати і дати постояти 15 хвилин;
- змішати всі інгредієнти і додати сіль і чорний перець;
- заправити майонезом або міксом сметани з гірчицею.
Перевага цього салату в тому, що його можна подавати відразу на стіл гостям, не чекаючи, поки він просочиться.