Паста карбонара з куркою / depositphotos.com

У цьому рецепті немає дорогих "заморських" продуктів, а готується паста карбонара з куркою під ніжним вершковим соусом всього за 15 хвилин. 

Раніше ми розповідали, як приготувати фокачча - італійський хліб без замісу.

Паста карбонара з куркою під вершками 

Інгредієнти:

Відео дня
  • спагеті ( з твердих сортів) - 300 г;
  • куряче філе - 200 г;
  • вершки - 100 мл;
  • часник - 2 зубчики;
  • яйця - 3 шт.; 
  • сіль - за смаком;
  • олія - 3 ст. л.; 
  • сир пармезан - 50 г.

Роздавіть зубчики часнику пласкою стороною ножа, покладіть на сковорідку з олією, обсмажте. Коли він віддасть свій аромат, заберіть зі сковорідки. Наріжте дрібно куряче філе, обсмажте на олії до готовності. Додайте вершки і сіль, протушкуйте на повільному вогні. Відваріть спагетті в підсоленій воді з ложкою олії до стану аль денте - готова зовні і тверда всередині. 

Приготуйте соус: збийте яйця, додайте сіль і тертий сир.

Відкиньте готові спагетті на друшляк, а потім відправте в сковороду з куркою. Залийте соусом і протушкуйте ще 2-3 хвилини на слабкому вогні.

Вас також можуть зацікавити новини: