iPad Air підтримує Apple Pencil і клавіатуру Smart Keyboard \ apple.com

Американська корпорація Apple через свій онлайн-магазин представила нову продукцію в лінійці планшетів.

Читайте такожВідразу три покоління iPhone не зможуть оновитися до нової iOS - ЗМІ

iPad Air заснований на процесорі A12 Bionic з системою Neural Engine, буде працювати на 70% швидше, ніж попередня версія, передає kommersant. Пристрій включає в себе дисплей Retina 10,5 дюйма з технологією True Tone, що на 20% більше, ніж у його попередника. Також пристрій підтримує Apple Pencil і клавіатуру Smart Keyboard. При товщині 6,1 мм важить менше 500 гр. Без підзарядки апарат зможе працювати до десяти годин. Пристрій містить камеру 8 Мп на задній панелі і HD-камеру Facetime 7 Мп на передній.

Відео дня

iPad Mini також заснований на процесорі A12 Bionic, володіє дисплеєм Retina 7,9 дюйма, при товщині 6,1 мм важить менше 400 гр. Як і iPad Air, може працювати до десяти годин без підзарядки. Екран на 25% яскравіший, ніж у попередніх моделей iPad mini.

В даний час точна дата початку продажів невідома \ apple.com

Обидва пристрої можна буде придбати в сріблястому, сірому і золотому кольорах, з пам'яттю 64 ГБ або 256 ГБ.Ціна iPad mini починається від $399 за модель без підтримки стільникового зв'язку, iPad Air такої ж конфігурації буде коштувати від $499. З підтримкою мобільного зв'язку пристрої будуть коштувати $529 і $629 відповідно. В даний час точна дата початку продажів невідома.

Apple збирається представити новинки на презентації 25 березня. Серед ймовірних анонсів: стримінгові сервіси для відеоігор і новин, а також онлайн-кінотеатр.