Четвер,
21 вересня 2017
Наші спільноти

Швейцарські кондитери винайшли новий вид шоколаду - рубіновий

Новий вид шоколаду, названий Ruby через характерний червоний відтінок, може стати першим після створеного в 1930-х роках білого.

Четвертий вид шоколаду / фото independent.co.uk
Четвертий вид шоколаду / фото independent.co.uk

Кондитери заявили, що створили четвертий вид шоколаду поряд з чорним, білим і молочним. Першим за 80 років новим видом шоколаду може стати рубіновий, пише The Independent.

Астрономи дізналися, що два супутники Урану зіткнуться один з одним через мільйон років

Швейцарський шоколадний гігант Баррі Каллебаут говорить, що він використовував рубінові какао-боби. Вчені досліджували їх протягом декількох років. Аромат і забарвлення цього шоколаду натуральні і отримуються без додавання ягід.

Новий вид шоколаду, названий Ruby через характерний червоний відтінок, може стати першим після створеного в 1930-х роках білого.

Він принесе «абсолютно новий досвід смаку, не гіркий, не молочний і не солодкий».

«Рубіновий шоколад освіжає і має легку вершкову текстуру. Смак такий легкий і фруктовий, ви насправді не розумієте, що їсте шоколад» - каже експерт з шоколаду і редактор «галузевої біблії» Kennedy's Confection Ангус Кеннеді.

Теги: рубіновий шоколад

Читайте про найважливіші та найцікавіші події в УНІАН Telegram та Viber
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читайте також
Новини партнерів
loading...

Чи подобається Вам новий сайт?
Залиште свою думку