Ілюстрація / REUTERS

Команда розробників Zoom заявила, що користувачі, що не оновлять додаток до 5 версії до 30 травня, не зможуть скористатися послугами сервісу відеоконференцій.

Компанія просить користувачів переконатися, що їх застосування Zoom - будь то на смартфонах або настільних ПК - оновлені до останньої версії, пише НР.

Представники Zoom написав в недавньому повідомленні в блозі, що оновлення є обов’язковим для всіх користувачів.

Відео дня

Ті, хто не отримає останню версію Zoom, не зможуть приєднатися до конференцій після 30 травня. Користувачам потрібно Zoom версії 5.0 або вище.

Zoom 5.0 був представлений в квітні як частина 90-денного плану підвищення безпеки компанії. Він включає в себе більш строгий стандарт шифрування, щоб в подальшому гарантувати, що контент, яким ви ділитеся в Zoom, не може бути перехоплений людьми поза вашої зустрічі. Зокрема, у Zoom 5.0 додано 256-бітове шифрування AES для захисту даних під час трансляцій.

Читайте такожZoom – що це таке, як працює та де скачати додаток

Він також має намір захищати користувачів від таких дій, як Zoombombing.

"Елементи управління тепер згруповані разом і знаходяться під значком Безпека в рядку меню організатора конференції. Ці елементи управління дозволяють організатору включати або відключати такі можливості учасників: Демонструвати екран, спілкуватися в чаті, перейменовувати себе", - йдеться в блозі компанії.

Таким чином, з 30 травня 2020 року для того, щоб приєднатися до будь-якої конференції потрібно використовувати Zoom 5.0 або новіші версії. Користувачі попередніх версій Zoom просто не зможуть користуватися сервісом.

Раніше УНІАН повідомляв, що фахівці міжнародного розробника антивірусного програмного забезпечення, експерта в галузі кіберзахисту – компанії ESET розповіли, чи безпечно використовувати Zoom для проведення відеоконференцій. Додатку, який став особливо популярним серед користувачів у зв'язку із введенням карантину і переходом більшості користувачів на віддалений режим роботи.