Сьогодні у Миколаєві під будівлею обласної державної адміністрації відбувся мітинг, учасники якого вимагали відставки губернатора Олексія Савченка та неупередженого розслідування справи про загибель в.о. керівника КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» Владислава Волошина.

Читайте такожЗМІ дізналися про дзвінок невідомого українському льотчику Волошину напередодні самогубства

Як повідомляє кореспондент УНІАН, на мітинг зібралося близько сотні городян та представників проукраїнських громадських організацій, які за допомогою соцмереж домовилися вийти на акцію протесту.

Учасники заходу тримали в руках плакати із перекресленим зображенням губернатора Миколаївщини та написом «Відставка Савченка». Подібними листівками активісти обклеїли вхідні двері будівлі ОДА.

Також мітингувальники, що звинувачують керівництво Миколаївщини у доведені колишнього бойового льотчика та учасника АТО до самогубства, збирали підписи під зверненням до Президента України Петра Порошенка із проханням звільнити Савченка з посади голови Миколаївської ОДА.

Як повідомляв УНІАН, 18 березня герой АТО, льотчик, в.о. керівника аеропорту «Миколаїв» Владислав Волошин скоїв самогубство у власній квартирі, вистріливши з бойового пістолету. Постраждалий був терміново госпіталізований, але помер у лікарні.

За свідченнями родичів, загиблий останнім часом перебував у пригніченому стані та висловлював тривожні наміри.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».