Євген Вольнов — відомий український пранкер / фото: Обозреватель

YouTube заблокував канал українського пранкера Євгена Вольнова. Причиною блокування стало порушення принципів відеохостингу.

При спробі перейти на канал блогера з'являється напис: "Цей обліковий запис був заблокований за порушення принципів спільноти YouTube".

Читайте такожПранкер Вольнов: "українцям вистачило побитих студентів", а росіяни "утруться, проковтнуть і на роботу підуть"

Відео дня

Євген Вольнов — відомий український пранкер, прославився як легендарний троль.

Як повідомляв УНІАН, раніше сайт "Миротворець", який фіксує злочини проти нацбезпеки України, заявив, що відомий пранкер Євген Вольнов став офіційним спікером центру з окремих питань.

"Вольнов - відомий в Україні та далеко за її межами громадський діяч. Журналіст. З початку російської агресії активно включився в боротьбу проти російських загарбників та їх пропаганди на інформаційному фронті", - йдеться у повідомленні сайту.

Раніше у СК Росії заявили, що український пранкер Євген Вольнов поширив інформацію про 300 загиблих під час пожежі в Кемерово. За версією відомства, Вольнов публікував відео в Youtube з повідомленнями про 300 загиблих в Кемерові "з метою дестабілізації ситуації в регіоні".