Фото Министерства обороны РФ

Як повідомили УНІАН у прес-службі головного управління Міндоходів України у Харківській області із посиланням на начальника оперативного управління ГУ Міндоходів у Харківській області Сергія Мережко, небезпечні предмети були виявлені 7 грудня на території нелегального пункту прийому металобрухту в одній із промислових зон міста.

За його даними, вибухові частини від снарядів оперативники виявили в автомобілі «КамАЗ», який злочинці покинули, втікаючи від міліції. Крім того, у складських приміщеннях співробітники оперативного управління виявили пошкоджені автомобільні кузови, підготовані для утилізації. На одному з цих авто залишилися номери Луганської області і сліди від стрільби.

Читайте такожУ Харківській області невідомі закидали гранатами військкомат

Відео дня

«На даний час встановлюється, чи становить небезпеку людського життя виявлений вантаж, проводяться заходи зі встановлення місця перебування власників приймального пункту для притягнення їх до відповідальності», - зазначив Мережко.

За його словами, зараз вирішується питання про внесення даного правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідування за фактом злочину, передбаченого ст. 213 ККУ (порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом).

Раніше УНІАН повідомляв, що у Харкові на двох станціях метрополітену виявили гранати.